FILTRARE REZIDENTIALA

ECHIPAMENTE SI SISTEME PENTRU FILTRAREA SI TRATAREA APEI IN APLICATII REZIDENTIALE
Sistemele pentru filtrarea rezidentiala sunt de doua tipuri: POE (point of entry,la intrarea in casa) si POI (point of use, la punctul de consum). Ambele tipuri de filtrare sunt necesare si isi au locul in functie de necesitate, contaminanti, dorinta utilizatorului.

Filtrarea pentru POE implica diferite tehnologii pentru diferite probleme: filtrare sediment, mal, nisip, rugina; filtrare fier si mangan, filtrare clor, trihalomentan, erbicide, pesticide, substante organice, metale grele, filtrare Ecoli, Criptosporidium si Giardia etc. Filtrarea POE se poate divide in: filtre automate, filtre lavabile, filtre cu cartus schimbabil. Fiecare sistem de filtrare are rolul sau si in anumite conditiii este absolut necesar.

Filtrarea POI se utilizeaza de obicei pentru a obine o apa curata si/sau sterila pentru: apa potabila; apa pentru restaurante si catering, apa pentru spitale si pentru igiena medicilor si a pacientilor. Alegerea acestor sisteme de filtarare se va face in concordant cu calitatea apei, necesitatea de filtrarea, capacitatea necesara in functie de aplicatie. Nu toate filtrele de tip POI, sunt la fel si nu toate filtrele au acelasi scop.

Orice filtru sau sistem de filtrare are rolul sau iar alegerea se va face in functie de scop. Va recomandam ca intotdeauna sa va consulati cu inginerii nostrii pentru a avea siguranta ca veti obtine apa pentru care va doriti instalarea unui filtru sau sistem de filtrare.

Va propunem magazinul nostru online https://azura.ro/ in care veti gasi o variatie de filtre si de producatori. Pentru o calitate excelenta a sistemelor de filtrare, va propunem  brandul AZURA FILTERS. Aceste sisteme sunt construite din materiale aprobate NSF si oferta o apa sigura pentru consum. Evident, asa cum s-a mentionat mai sus, sistemul de filtrare trebuie corelat cu apa dvs., de aceea va invitam sa solicitati consultanta telefonica sau prin email.

office@emiratech.ro 0726 206 505 CONTACTEAZA-NE

Sau lasa-ne un mesaj completand formularul de mai jos te contactam noi

  Nume

  Companie

  Email

  Telefon

  Mesajul tau

  Shopping Cart
  0