Despre noi

EMIRATECH SOLUTIONS SRL – promovam solutii tehnice inovatoare pentru tratarea si filtrarea apei.

Asa cum comunica si sloganul companiei noastre “innovative water solutions”, focusul nostru este intr-o directie in care propunem in primul rand solutii tehnice inovatoare si economice pe termen lung. Filtrarea si tratare apei a cunoscut in ultimul timp, o dezvoltare accentuata la nivel global. Este nevoie sa adoptam si in Romania aceste tehnologii de ultima ora si sa le utilizam in locul celor clasice, deoarece scuteste utilizatorul de cheltuieli suplimentare, vom avea un mediu mai curat, vom utiliza mult mai eficient resursele de apa.

Tinand cont de cele de mai sus si de focusul nostru ca si companie, va propunem tehnologii pentru:

TRATARE ANTICALCAR fara consum de sare:

  • Tratare anticalcar prin tehnologie de ultima ora, numita Template Asissted Crystallization – prin brandul international Next Scale Stop. Acest band este detinut de catre compania Next Filtration, cea care a si inregistrat patentul pentru tehnologia TAC Template Asissted Crystallization. Solutia tehnica se adreseaza catre hoteluri, pensiuni, fabrici de paine, fabrici in general,  baruri si restaurante, spalatorii auto, case particulare. Producatorul este in UK.
  • Tratare anticalcar prin metoda electromagnetica Scalewatcher. Acest brand este nr. 1 in lume in productia de astfel de echipamente. Compania produce aparate electromagnetice ce pot trata apa ce circula prin conducte de pana la 3m, in diametru.  Solutia tehnica are multiple aplicatii: agricultura, alimentare oraseneasca/comunala, fabrici, turnuri de raciere, ferme de animale, tratarea apei din centre balneoclimaterice, piscine, baruri si restaurant, case rezidentiale. Producatorul este in Olanda
    .
  • Tratare anticalcar magnetica printr-o tehnologie unica si patentata – Aqua Soft Natural. Acest echipament este unic in lume si combina tratarea magnetica (cu magneti bioceramici) cu filtrarea mecanica prin discuri ca un grad de 55 microni. Producatorul este in Israel.

Toate tehnologiile de mai sus au particularitati in utilizare. In functie de proiectul dvs. vom alege tehnologia ce vi se potriveste cel mai bine, pentru rezultate optine si pentru cheltuieli cat mai reduse.

Personalul nostru este instruit pentru a va consilia si a va oferi raspunsuri la orice intrebare cu privire la utilizarea tehnologiilor sus mentionate.

FILTRAREA PENTRU POTABILIZARE SI PENTRU DIFERITE APLICATII:

  • Prin brandul nostru AZURA FILTERS, va propunem sistem de filtrare de ultima ora, tehnologii moderne ce implica microfiltrare, ultrafiltrare, nanofiltrare, osmoza inversa, sterilizare apa cu raze ultraviolete. Fie ca aplicatia este casnica, comerciala sau pentru industrie, vom recomanda solutia tehnica potrivita pentru rezolvarea problemelor apei.

DEZINFECTIA APEI:

O problema des intalnita este contaminarea bacteriologica apei. Exista diferite tehnologii pentru tratarea bacteriologica: prin clorinare controlata, raze cu ultraviolete, ozonare, microfiltrare, ultrafiltrare. La scara larga se utilizeaza clorinarea pentru ca este foarte eficienta si cu costuri reduse. Totusi, clorinarea implica anumite cunostinte tehnice pentru instalare, punere in functiune si intretinere a echipamentelor de dozare. Un produs cu totul innovator si usor de utilizat este Dosatron, un clorinator non-electric, ce se foloseste doar de debitul apei pentru a doza clorul.

Ne putem implica in orice proiect de anvergura pentru orice industrie, dar focusul nostru va fi intotdeauna pe tehnologii inovatoare, neconventionale, economice si ecologice.

Va oferim urmatoarele servicii:

  • Consultanta tehnica la sediul clientului si la biroul nostru
  • Proiectare, instalare, punere in functiune
  • Servicii de mentenanta si de intretinere in garantie si post garantie
Shopping Cart
0